Voinţa Perşinari e neînvinsă în sezonul de primăvară. Şerban şi-a asumat misiunea golurilor

A.l.

sportVoinţa Perşinari e pe val. După ce a învins cu 6-1 (în deplasare) pe Unirea Cobia, în runda precedentă a trecut fără probleme de Procresul Mătăsaru cu 3-0, pe propriul teren. Toate cele trei goluri au fost marcate de Cătălin Şerban.
Între buturile echipei conduse de Vali Junghie şi-a făcut debutul portarul Alexandru Păsărică, venit de la Flacăra Moreni. Goalkeeperul formaţiei din Perşinari a fost solicitat de câteva ori şi a fost pe fază. N-a luat gol.
Încă din start, Lois, T. Stroe şi Mihăilescu au dat semnalul atacului asupra redutei Progresului. Tănase şi Şerban, ajutaţi din spate de Popescu şi Stănescu s-au aruncat în atac sufocând pe Progresul Mătăsaru. Oaspeţii n-au putut scăpa de iureşul localnicilor. Şerban s-a bucurat pentru prima dată în minutul 23. Încăpăţânat a mai lovit o dată în minutul 70, apoi a recidivat în minutul 74. Mai puteau marca: T. Stroe, M. Tănase, Stănescu şi Ristoiu.
Şi în această confruntare, micuţul atacant al Voinţei Perşinari şi-a confirmat apetitul pentru gol.
Şi după 3-0, Voinţa Perşinari şi-a continuat ofensiva, dar nimeni n-a mai marcat.
Oaspeţii s-au zbuciumat, dar B. Popescu, Stoica, M. Junghie, Fl. Constantin şi apoi Iordan au făcut un baraj care nici măcar nu s-a clintit.
Băieţii antrenaţi de Gheorghe „Dode” Bălăşoiu au câştigat lejer. Pentru ei, meciul a fost liniştit ca drumul unei gospodine plecată la piaţă să-şi facă aprovizionarea.
Voinţa Perşinari e neînvinsă în sezonul de primăvară. E pe locul 6, cu 32p şi are +10 la adevăr. În runda următoare (a 20-a, sâmbătă, 26 martie), Voinţa Perşinari va juca în deplasare cu Atletic Fieni (locul 13, cu 19p).
În meciul cu Progresul Mătăsaru pentru Voinţa Perşinari au evoluat: A. Păsărică (77 – R. Amuza) – B. Popescu, Fl, Constantin (59 – Iordan), Stoica, M. Junghie – Lois, T. Stroe, Mihăilescu (41 -Ristoiu), Stănescu – C. Şerban, Tănase (70 – M. Spânu). Rezervă neutilizată: N. Spânu. Antrenor: Gheorghe „Dode” Bălăşoiu, preşedinte Vali Junghie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TĂNASE, ÎNCĂ UN GOL PENTRU VIITORUL CONSTANŢA!

Steaua Bucureşti a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Pentru campioana en titre au înscris Jugurtha Hamroun (35 – penalty), Adrian Popa (39) şi Nicolae Stanciu (59), golul […]