Published On: mie, iun. 28th, 2017

Voinţa, eşec jenant în sufrageria autoritară Imposibil de justificat „oboseala” din repriza secundă

nichiduta.ro

Uneori nu poţi explica ceva inexplicabil. Voinţa Crevedia a câştigat cu 3-0, la masa verde, meciul din deplasare, cu Progresul Spartac Bucureşti şi a pierdut cu 2-6 (2-2) meciul de acasă. Cu socrul de 5-6, Voinţa Crevedia a ratat promovarea în Liga a 3 a în detrimentul urmaşei vechiului Progresul şi FC Naţional.
Echipa din Crevedia nu are nicio scuză faţă de acest eşec ruşinos. S-a invocat faptul că nu au putut juca patru jucători, Zuluf, V. Neagu, Mande şi Petrescu, iar pe parcursul jocului s-au accidentat alţi trei, I. loniţă I, Balauru şi Alecu.
Echipa antrenată de Vali Bădoi a jucat fie ce-o fi, mai ales în repriza secundă. În această parte a jocului, singura echipă care a existat pe teren a fost Progresul Spartac.
Voinţa a jucat cu turaţie mică, cu reţineri. Imposibil de justificat retragerea şi „oboseala” din repriza secundă inexplicabile. Jucătorii de la Voinţa Crevedia s-au zbătut ca peştii pe uscat. Au fost plantaţi pe teren ca să facă umbră şi rădăcini. Au avut o zi de coşmar.
De când evoluează în Liga a 4 a Ilfov, Voinţa Crevedia a ratat în două rânduri promovarea în Liga a 3 a: 2-5 (2-2 acasă şi 3-0 în deplasare) cu Flacăra Morneni şi 5-6 (3-0 în deplasare şi 2-6 acasă) cu Progresul Spartac Bucureşti. În ultimii doi ani, Voinţa Crevedia e în aşteptarea unui tren care nu mai vine. Nu mai circulă pe acolo. Jucătorii de la Crevedia au pierdut acest ultim tren cu un fermecător amestec de inconştienţă şi „deşteptăciune”.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro