Voinţa, eşec jenant în sufrageria autoritară Imposibil de justificat „oboseala” din repriza secundă

A.l.

Uneori nu poţi explica ceva inexplicabil. Voinţa Crevedia a câştigat cu 3-0, la masa verde, meciul din deplasare, cu Progresul Spartac Bucureşti şi a pierdut cu 2-6 (2-2) meciul de acasă. Cu socrul de 5-6, Voinţa Crevedia a ratat promovarea în Liga a 3 a în detrimentul urmaşei vechiului Progresul şi FC Naţional.
Echipa din Crevedia nu are nicio scuză faţă de acest eşec ruşinos. S-a invocat faptul că nu au putut juca patru jucători, Zuluf, V. Neagu, Mande şi Petrescu, iar pe parcursul jocului s-au accidentat alţi trei, I. loniţă I, Balauru şi Alecu.
Echipa antrenată de Vali Bădoi a jucat fie ce-o fi, mai ales în repriza secundă. În această parte a jocului, singura echipă care a existat pe teren a fost Progresul Spartac.
Voinţa a jucat cu turaţie mică, cu reţineri. Imposibil de justificat retragerea şi „oboseala” din repriza secundă inexplicabile. Jucătorii de la Voinţa Crevedia s-au zbătut ca peştii pe uscat. Au fost plantaţi pe teren ca să facă umbră şi rădăcini. Au avut o zi de coşmar.
De când evoluează în Liga a 4 a Ilfov, Voinţa Crevedia a ratat în două rânduri promovarea în Liga a 3 a: 2-5 (2-2 acasă şi 3-0 în deplasare) cu Flacăra Morneni şi 5-6 (3-0 în deplasare şi 2-6 acasă) cu Progresul Spartac Bucureşti. În ultimii doi ani, Voinţa Crevedia e în aşteptarea unui tren care nu mai vine. Nu mai circulă pe acolo. Jucătorii de la Crevedia au pierdut acest ultim tren cu un fermecător amestec de inconştienţă şi „deşteptăciune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ăsta e voleiul condus de Gheorghe Vişan. ORICE ECHIPĂ DE VOLEI FEMININ POATE JUCA ÎN PRIMA LIGĂ!!!

Site-ul voleiromania.ro prezintă situaţia în care campionatul românesc de volei feminin a ajuns cu doar câteva luni înainte de startul noului sezon competiţional. Articolul integral vă este prezentat în cele ce urmează: „Ca urmare a retragerii echipelor SCM Piteşti şi VC Unic Piatra Neamţ din Campionatul Naţional div. A1 feminin […]