Voinţa Crevedia S-a întărit cu jucători de Liga a 2-a

A.l.

sportOcupanta locului 2 din Liga a 4-a Ilfov, Voinţa Crevedia a reluat antrenamentele miercuri 20 ianuarie la baza proprie.
La primul antrenament al anului au fost prezenţi 19 jucători. Ulterior au mai venit un fundaş de la Urban Titu şi doi juniori, născuţi 1996, unul de la Concordia Chiajna şi unul de la Juventus Bucureşti.
Au mai fost aduşi jucătorii: Tănase, Filip, M. Florea (toţi de la CS Baloteşti), Alecu (s-a reîntors din Italia). Se vor face patru antrenamente pe săptămâna cu un meci amical. Au plecat: Stanciu, Constantin, Alexe spre destinaţii necunoscute.
La conducea echipei vor rămâne Stelian Isac (antrenor principal) şi Mădălin Ioniţă (director sportiv). Lângă aceştia se află conductorii Ion Gheorghe şi Gheorghe Gavrilescu.
Sâmbătă, 30 ianuarie, Voinţa Crevedia va disputa primul amical al iernii cu CSM Olteniţa (Liga a 3-a) la CN Buftea. Pe 10 februarie va juca cu CS Tunari (Liga a 3-a) la Centrul Sportiv Ion Tiriac (fostul Granitul). Meciul cu Flacăra Moreni a fost anulat.
După disputarea meciurilor din tur, Voinţa Crevedia e pe locul 2, în seria întâi, cu 34p după F.C. Chitila (locul 1, cu 37p) şi înaintea echipei CSO Bragadiru
(locul 3, cu 32p). În seria a 2-a prima e Viitorul Dragomireşti, iar pe locul secund, A.S. Petricioaia.
În mod sigur echipa din Crevedia va efectua un cantonament centralizat montan urmând să se stabilească locaţia şi perioada desfăşurării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GRUPĂ GREA PENTRU NAŢIONALA LUI TĂNASE. România U16 a fost repartizată într-o grupă alături de Belgia şi Polonia, marile favorite ale turneului de la Oradea

La Munchen, în prezenţa reprezentanţilor federaţilor naţionale de baschet de pe Bătrânul Continent, printre care s-au aflat şi cei ai FR Baschet, oficialii FIBA Europe au efectuat tragerea la sorţi a componentelor grupelor din Campionatele Europene de juniori din acest an, dar şi a grupelor din faza de calificare la […]