Vizita E.S. Nikoloz Nokolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a avut o scurtă întâlnire cu Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România. Aflat în judeţul Dâmboviţa, în cadrul unei vizite oficiale care a debutat la Primăria municipiului Târgovişte, înaltul oficial a purtat discuţii şi cu reprezentanţii instituţiei noastre, la întâlnire participând şi vicepreşedintele Alin Manole, dar şi administratorul public lonuţ Săvoiu. De asemenea, a fost prezentă şi Florina Mureşan, subprefectul judeţului Dâmboviţa. Principalele subiecte abordate au vizat relaţiile diplomatice dintre părţi, accentul fiind pus asupra istoriei acestora, dar şi asupra posibilităţilor de încheiere a unor parteneriate economice, educaţionale sau turistice în plan local. Cu acest prilej, preşedintele Daniel Comănescu i-a prezentat Excelenţei Sale judeţul Dâmboviţa şi potenţialul existent în diferite domenii de interes. La rândul său, ambasadorul Georgiei în România, domnul Nikoloz Nikolozishvili, a precizat că există deschidere şi interes din partea autorităţilor din Georgia pentru întărirea legăturilor dintre părţi, prioritară fiind realizarea de înfrăţiri între localităţi, respectiv între comune, oraşe sau chiar regiuni.
Vizita Excelenţei Sale în judeţul Dâmboviţa a continuat cu vizita la Ansamblul Monumental Curtea Domnească Târgovişte, dar şi la Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"SCUTUL PĂDURII" - CONTROALE PENTRU COMBATEREA TĂIERILOR ILEGALE DE ARBORI

Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos. În ultima săptămână, au fost desfăşurate peste 500 de controale pe linie silvică, în urma cărora poliţiştii au aplicat aproape 1.000 de sancţiuni şi au confiscat peste 300 de pomi de Crăciun […]