Vizită de lucru pe DJ 710 unde se asfaltează

Roxana - Ionela Botea

Sunt în plină desfăşurare lucrările la stratul de covor bituminos ce se realizează pe firul 2 al ultimei zone de drum cu lungimea totală de 3,05 km, din DJ 710, în zona Miculeşti, acest fapt echivalând cu finalizarea covorului asfaltic; în zilele următoare, se vor realiza lucrări conexe – acostamente, semnalizare verticală, marcaje etc. Valoarea lucrărilor de execuţie din cadrul acestui proiect este de 1.148.719 lei.
În cadrul vizitei de lucru, reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa au putut să constate şi stadiul lucrărilor complexe ce se realizează în prezent, în vecinătatea amplasamentului mai sus-amintit, în cadrul proiectului de refacere a drumului judeţean 710, la km 3+300, pe raza satului Miculeşti, oraşul Pucioasa, care a fost afectat din cauza ruperii părţii carosabile, ca urmare a eroziunii malului drept al pârâului Bizdidel şi km 3+550, fiind necesare lucrări de apărări de mal, pe o lungime de 100 m. Proiectul are valoarea de 1.625.487,73 lei, termenul de finalizare estimat fiind sfârşitul lunii iulie 2020. Cu un grad de dificultate ridicat, investiţia cuprinde lucrări specifice pe albia cursului de apă din categoria zid de sprijin din gabioane, pentru protecţia taluzului DJ 710.
Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a declarat mulţumită de progresul înregistrat în execuţia lucrărilor contractate şi le-a recomandat reprezentanţilor firmelor de construcţii să aibă în vedere permanent graficele şi indicatorii tehnici asumaţi prin contract, în beneficiul locuitorilor din zonele unde se desfăşoară lucrările, dar şi al participanţilor la traficul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Expozifie etnografică "Povestea iei"

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte invită publicul să descopere „Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, care a fost deschisă publicului în această săptămână.„În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea de Sânziene, a fost marcată pentru prima dată „Ziua […]