Vizită de lucru la obiectivele de investiţii ale Companiei de Apă la Moreni

I.B.

TUTUIANUPreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a efectuat o vizită de lucru la obiectivele de investiţii pe care Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa le are în Municipiul Moreni. Este vorba despre rezervoarele Bana şi staţia de epurare, care fac obiectul Contractului CL 4 – Reabilitarea şi extinderea rezervoarelor Bana şi a staţiei de epurare Moreni, din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, finanţat prin POS Mediu.
Este vorba despre două investiţii mari, care însumează 33,5 milioane lei şi unde au existat serioase întârzieri. Situaţia s-a îmbunătăţit însă semnificativ şi, în condiţiile în care vizita a fost neanunţată, s-a putut constata că executanţii îşi făceau datoria.
După cum a precizat preşedintele Adrian Ţuţuianu, stadiul lucrărilor de reabilitare la rezervoarele Bana este de

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Propunerile de proiecte pentru dezvoltarea economiei sociale pot fi depuse până la data de 20 octombrie a.c.

Autoritatea de Management a Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, aflată în directa coordonare a Ministerului Fondurilor Europene, anunţă că sesiunea de încărcare a propunerilor de proiecte în cadrul celui de al doilea apel dedicat dezvoltării economiei sociale va fi deschisă până în data de 20 octombrie a.c., ora 16.00. […]