Published On: mie, aug. 16th, 2017

Vizită de lucru în Garnizoana Târgovişte

nichiduta.ro

Ministrul Apărării Naţionale împreună cu şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au vizitat unităţi militare din Târgovişte.
În cadrul vizitei de lucru desfăşurate la sediul Batalionului 114 Tancuri „Petru Cercel”, ministrul apărării naţionale a fost informat de echipa de conducere a unităţii cu privire la misiunile şi obiectivele militarilor din subordine. De asemenea, oficialilor M.Ap.N. le-au fost prezentate terenurile de instrucţie, echipamentele şi tehnica de luptă din dotarea unităţii.
Echipa de conducere a M.Ap.N. s-a întâlnit şi cu personalul Batalionului 22 Transport „Dâmboviţa” şi s-a informat cu privire la situaţia încadrării cu personal şi starea tehnicii din dotare, dar şi la nevoile de sprijin din partea ministerului. Tot în cadrul vizitei din garnizoana Târgovişte, ministrul Adrian Ţuţuianu şi generalul Nicolae Ciucă s-au deplasat la sediul Bazei 1 Logistice Teritoriale „Carpatica” şi al Centrului 185 Mentenanţă „Radu cel Mare”, unde le-au fost prezentate depozitele şi infrastructura unităţii, precum şi o sinteză a misiunilor efectuate.
De asemenea, ministrul apărării naţionale a vizitat Cercul Militar din oraş şi a manifestat interes în a identifica, împreună cu autorităţile publice locale, soluţii optime prin care această clădire, construită în perioada 1906 -1907, să intre într-un program de reabilitare şi renovare.
La Policlinica Militară din Târgovişte, personalul medical a informat echipa de conducere a M.Ap.N. cu privire la condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea şi a prezentat proiectele de modernizare a infrastructurii şi de dotare cu aparatură medicală performantă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro