Vizita Ambasadorului Croaţiei la Bucureşti, Davor Vidis în Dâmboviţa

Ambasadorul Croaţiei la Bucureşti, Davor Vidis, a făcut joi, 18 octombrie, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Ambasadorul Croaţiei şi-a început vizita cu o întâlnire, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu aleşii judeţeni, parlamentari PSD şi directori de instituţii deconcentrate.
În cadrul întâlnirii, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, i-a prezentat judeţul, punând accent atât pe domeniile cu potenţial de creştere economică, cât şi pe aspecte menite să reflecte importanţa judeţului din perspective educaţionale, istorice, culturale sau turistice. Totodată, preşedintele Daniel Comănescu i-a mulţumit Ambasadorului Croaţiei la Bucureşti, Davor Vidis, pentru interesul arătat judeţului Dâmboviţa, asigurându-l de întregul sprijin al administraţiei judeţene în vederea încheierii unei relaţii bilaterale de colaborare benefice pentru ambele părţi. Întâlnirea a fost urmată de o conferinţă de presă susţinută de preşedintele Daniel Comănescu alături de Ambasadorul Croaţiei la Bucureşti, Davor Vidis, în care au fost prezentate opiniei publice principalele subiecte abordate în cadrul discuţiilor.
Ambasadorul Croaţiei la Bucureşti, Davor Vidis le-a mulţumit autorităţilor judeţene pentru primirea oferită, asigurân-du-le de întreaga sa deschidere în vederea concretizării de proiecte de cooperare între regiuni, în diferite domenii de activitate.
La eveniment au mai participat: subprefectul judeţului Florina Mureşan, parlamentarii PSD, Claudia Gilia, Carmen Holban, Oana Vlăducă şi Adrian Ţuţuianu şi nu în ultimul rând vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgovişte, pr. lonuţ Ghibanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

29 noiembrie - data limită pentru depunerea cererilor de scutire de la plata majorărilor de întârziere aferente taxelor şi impozitelor locale

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor din municipiul Târgovişte şi pentru: prevenirea acumulării de noi datorii la bugetul local, stimularea achitării obligaţiilor fiscale principale restante, creşterea gradului de colectare a impozitelor şi taxelor locale, relansarea economică a activităţii persoanelor juridice care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului, Primăria Municipiului Târgovişte […]