Published On: lun, dec. 18th, 2017

Viteza şi neatenţia poate costa viaţa

nichiduta.ro

Viteza neadaptată la condiţiile de drum, una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere!
În noaptea de 15-16 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa au fost sesizaţi că pe raza localităţii Băleni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 39 de ani, din Bucşani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat.
Din accident a rezultat rănirea gravă a unei persoane şi vătămarea corporală uşoară a altor două. Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile meteo şi de drum. Vă reamintim că viteza excesivă sau neadaptată reprezintă principalul factor generator de evenimente rutiere.
Nu uitaţi! Cu cât viteza de deplasare este mai mare, probabilitatea producerii unui accident rutier creşte! Viteza induce stres conducătorului auto, îl determină să recepteze un volum mai mare de informaţii într-un timp mai scurt, reducân-du-i astfel vigilenţa.
Aşadar, respectaţi normele rutiere şi vă veţi bucura de deplasări în siguranţă!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro