Published On: lun, mai 27th, 2019

VISUL UNUI ORAŞ, ÎNDEPLINIT DE O MÂNĂ DE „LEI”

nichiduta.ro

Chindia Târgovişte şi-a asigurat promovarea în Liga 1 la o zi după Academica Clinceni, iar jucătorii au dat startul petrecerii imediat după victoria cu Luceafărul Oradea, scor 4-1, care a asigurat echipei lui Viorel Moldovan biletele pentru prima divizie.
Imaginile bucuriei de vineri, de la Clinceni, s-au repetat lângă Turnul Chindiei, unde jucătorii, antrenorii şi conducerea Chindiei au declanşat fiesta chiar pe gazon.
Antrenorul Viorel Moldovan a fost purtat pe braţe de proprii fotbalişti după promovarea în Liga 1.
Municipiul dâmboviţean revine în prima ligă după 21 de ani. Numele Chindia a fost prezent ultima oară în elita fotbalului românesc în sezonul 1997-1998, la finalul căruia a retrogradat în liga secundă, după numai doi ani în prima divizie.
Actualul club a fost înfiinţat în 2010 de Gică Popescu, în condiţiile în care fosta Chindia, apărută în 1950, s-a desfiinţat în 2015.
Chindia va juca sezonul viitor din Liga 1 pe stadionul din Mioveni, până la definitivarea lucrărilor de modernizare ale propriei arene, „Eugen Popescu”.
Academica Clinceni şi Chindia au promovat în Liga 1 cu o etapă înainte de finalul sezonului din liga secundă, iar Universitatea Cluj e foarte aproape de locul de baraj, pentru care luptă cu Petrolul.
Foto: Eduard Găiseanu

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro