Virgil Guran, preşedinte PNL Dambovita: „Sunt şanse mari să pice guvernul”

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Gural, a confirmat într-o conferinţă de presă că au fost strânse 237 de semnături de susţinere a moţiunii, existând convingerea că şi dintre parlamentarii PSD ar vota pentru demiterea Guvernului Dăncilă. În eventualitatea votării moţiunii de cenzură, liberalii şi-ar dori să intre la guvernare şi celelalte partide de dreapta, dar sunt dispuşi să îşi asume şi singuri guvernarea, cu toate riscurile care decurg de aici:
„Părerea mea este că sunt şanse mari să treacă moţiunea. Dacă toţi cei care au semnat se ţin de cuvânt, moţiunea trece. Acum , vă spun foarte sincer, noi ne asumăm acest lucru. Suntem iniţiatorii moţiunii şi mergem până la capăt. Privind realist, unii probabil şi-au făcut alte calcule, pentru că întotdeauna când intri la guvernare există o erodare a imaginii”- a spus Virgil Guran.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevii dâmboviteni vor concura pentru "Trofeul Dinozaurul Chindia"

După o vară plină de tabere montane şi o toamnă dedicată prezentării, în şcoli, a unor informaţii detaliate legate de echipamentul de munte, de pericole în munţi, de echipament şi tehnici de alpinism, de marcaje turistice, de orientare turistică etc., Asociaţia Chindia Jurasic Park, în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare […]