Virgil Guran. preşedinte PNL Dâmbovita: „Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”

0 0

Preşedintele PNL Damboviţa, Virgil Guran, a anunţat, prin intermediul unei declaraţii de presă, deblocarea proiectului de extindere la patru benzi a DN 7, între Bâldana şi Titu. Este un pas important după ani de amânări şi tergiversări şi trebuie amintit aici că Guvernul României, s-a angajat încă din 2007 să susţină această investiţie, promisiune făcută atunci de fostul premier Tăriceanu francezilor de la Centrul Tehnologic Renault, de la Titu:
„Aşa cum am promis că voi depune toate eforturile pentru deblocarea şi realizarea acestui proiect, iată că se văd primele rezultate. Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă, fiind lansată procedura de licitaţie.
Mă voi asigura în continuare că întreaga procedură va respecta legislaţia în vigoare şi termenele aferente acestei etape, astfel încât, chiar şi în cazul în care vor fi contestaţii, acestea să fie rezolvate cu celeritate, iar proiectul să nu aibă întârzieri de natură birocratică.
În momentul în care am început să iau firul lucrării şi am constatat câte piedici se pun în calea realizării proiectului DN 7 Bâldana-Titu, acesta a

devenit o provocare personală pentru a demonstra tuturor că atunci când se doreşte cu adevărat, se poate!
Mă angajez să susţin în continuare orice iniţiativă care poate aduce un plus în dezvoltarea judeţului nostru. Astfel de proiecte reprezintă pilonul central al politicii administrative pe care doresc să o implementez.
Şi în Dâmboviţa se poate…”, a spus preşedintele Virgil Guran.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

5 iunie, Ziua învăţătorului. Este data de naştere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului modern

Pe 5 iunie se sărbătoreşte Ziua Învăţătorului, care coincide cu data de naştere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului modern românesc (5 iunie 1779 – 17 septembrie 1823).Gheorghe Lazăr, născut la Avrig, este considerat fondatorul învăţământului în limba naţională din Ţara Românească. În 1818, a înfiinţat în Bucureşti prima şcoală […]