Virgil Guran: „Am venit să rămân în Dâmboviţa”

În prima conferinţă de presă, în calitate de preşedinte ales al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran a avut un discurs împăciuitor, cu o oarecare notă de toleranţă, dar ferm în acelaşi timp. A precizat de la bun început că a venit să rămână în Dâmboviţa, să rezolve problemele majore şi să ridice organizaţia, nu peste noapte, în prima parte a clasamentului pe ţară. Am amintit despre un ton împăciuitor pentru că şeful liberalilor dâmboviţeni a spus că porneşte la drum „fără reticenţe şi fără animozităţi”, că va păstra ce a fost făcut bine de predecesorii săi şi că nu doreşte să intre în conflicte fără rost.
În privinţa celor doi parlamentari „rebeli”, Iancu Caracota şi Cezar Preda, ambii absenţi de la conferinţa de alegeri, preşedintele Virgil Guran a spus că au tot dreptul să ţină propriile conferinţe de presă, în sau în afara sediului PNL Dâmboviţa – sunt oameni liberi, dar în momentul în care vor vorbi de rău partidul, vor fi luate măsurile statutare.
Referitor la situaţia la nivel de judeţ, Virgil Guran a admis că dreapta politică este divizată şi că tonul îl dă PSD, condus de un lider foarte bun. Mai mult decât atât, n-a ascuns faptul că o eventuală îndepărtare a lui Adrian Ţuţuianu ar însemna un ajutor indirect extraordinar pentru PNL Dâmboviţa, în perspectiva confruntărilor electorale care vor avea loc începând de anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢ