Viorel Moldovan vorbeşte despre play-off: „NU VREAU SĂ MĂ INFLAMEZ, DAR PUTEM AJUNGE SUS CU ECHIPA ASTA”

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte a obţinut victoria pe teren propriu, în meciul cu Astra Giurgiu, 10, din etapa a unsprezecea din Liga 1, şi a ajuns astfel la al doilea succes consecutiv după ce s-a impus şi în deplasarea cu FC Botoşani.
Viorel Moldovan, antrenorul târgoviştenilor, dezvăluit că echipa sa încearcă acum să se bată pentru un loc în primele şase, care îi va garanta prezenţa în Liga 1 şi din sezonul următor.
„Nu vreau să mă inflamez, dar mă gândesc foarte mult şi am încredere că putem să jucăm chiar în play-off. Că să eviţi salvarea de la retrogradare, trebuie să joci în play-off. Nu va fi uşor, am reuşit să obtinem două victorii la rând împotriva unor adversare foarte bune”, a spus Moldovan.
După victoria cu Astra, Chindia Târgovişte a urcat pe locul 10 şi se află la doar trei puncte distanţă de locul 6, care garantează prezenţa în play-off.
Viorel Moldovan, după victoria cu Astra: „Asta e echipa pe care mi-o doream!”
Fostul atacant a ţinut să îşi felicite elevii la interviul de la finalul meciului şi a dezvăluit că echipa arată, în sfârşit, aşa cum îşi dorea el. „Am jucat foarte bine şi este incontestabilă această victorie, tinând cont şi de ocaziile din repriza a doua. Vreau să-mi felicit băietii pentru că asta e echipa pe care mi-o doresc.
Ei ştiu pentru ce joacă, ştiu că, dacă terminăm mai repede campionatul, au o promisiune din partea mea. Din punct de vedere tactic, şi la Botoşani şi acum am fost impecabili. De trei jocuri nu primim gol în campionat, asta era „oful” nostru”, a încheiat Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A IV A. ETAPA A IX A REZULTATE TEHNICE

LIGA A IV A. ETAPA A IX A REZULTATE TEHNICE