Viorel Moldovan, ofertă în glumă pentru Harlem Gnohere „Poate reuşim să-l împrumutăm în iarnă”

Mihai ROŞOIU

FCSB a încheiat cu o victorie prima jumătate a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. La Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, Harlem Gnohere a adus toate cele trei puncte pentru vicecampioană în disputa cu nou-promovata Chindia Târgovişte. După meci, „Bizonul” a primit o „ofertă” surpriză din partea lui Viorel Moldovan, cel care, în glumă, a spus că ar dori să-l împrumute în iarnă. Din tabăra steliştilor, Helmuth Duckadam i-a dat replica lui „Moldo-gol”.
Fost atacant în Franţa, la Nantes, Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte, a declarat că a avut o întrevedere cu Harlem Gnohere după finalul meciului de la Ploieşti. Jucătorul celor de la FCSB a apreciat, în trecut, evoluţiilor lui Moldovan din Ligue 1. Acum, în glumă, „Moldo-gol” a declarat că va încerca să-l împrumute în iarnă pe „Bizon”.
„Cu Harlem Gnohere am discutat. I-am spus că nu trebuia să înscrie la acea acţiune. Şi-a făcut datoria, este un atacant de calitate şi periculos. Îl ştim pe Gnohere, arată şi bine acum din punct de vedere fizic. Îi mulţumesc că m-a apreciat! Şi eu îl apreciez pe el. Să vedem ce va fi pe viitor. Are nevoie de mai multe spaţii de joc. Poate reuşim să-l împrumutăm la iarnă”, a glumit Moldovan după meci.
Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al celor de la FCSB, a reacţionat imediat după afirmaţia lui Moldovan: „Bună asta! A fost bună gluma asta!”, a reacţionat eroul de la Sevilla la Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LOCURI FRUNTAŞE PENTRU JUDOKA DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Cei mai mici judoka ai Clubului Sportiv Târgovişte au arătat foarte bine la bine la ediţia din acest an a turneului „Kids Judo Cup”, desfăşurat la Poiana Braşov, săptămâna trecută. Doi dintre micuţii sportivi antrenaţi de Ilie Torcică au reuşit să urce pe podiumul de premiere în cadrul competiţiei internaţionale […]