VIOREL MOLDOVAN NU VREA RELUAREA CAMPIONATULUI

Mihai ROŞOIU

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, nu e de acord cu reluarea Ligii 1.
Liga Profesionistă de Fotbal a întocmit un protocol prin care reglementează reluarea antrenamentelor începând cu data de 15 mai. Moldovan crede că lucrurile sunt pripite şi că formaţia lui va avea probleme în a respecta toate cerinţele.
Moldovan:” Ne batem joc de fotbalişti”
„Nu sunt atât de optimist. E foarte bine să reiei antrenamentele, dar nu pe repede-înainte. Am mai văzut şi eu ce declaraţii dau unii, că ne ajung 3 săptămâni. Eu unul zic să îi dăm direct, pe viteză. Ne batem joc de jucători. Jucăm doar să jucăm. Din punctul meu de vedere e complet compromis sezonul. Nu va mai fi ce a fost, dar trebuie să jucăm. Asta e”, a declarat Viorel Moldovan la Fotbal Club, pe Digi Sport.
Viorel Moldovan doreşte un campionat cu 20 de echipe sezonul următor şi ironizează ideea de a continua Liga 1 în Antalya.
„Eu am spus-o. Trebuia să se ia în calcul clasamentul după sezonul regulat. Fără retrogradări, să promoveze 4 echipe din Liga 2. Când văd o grămadă de protocoale, sunt foarte greu de aplicat. Eu nu pot să respir când îmi pun mască, dar cum să joace un jucător?! Uneori mă pufneşte râsul, dare ok. Mai era varianta aia cu Antalya. Mie mi-ar fi plăcut în Maldive, Mauritius. Am fi jucat pe insule, am fi avut fiecare insula lui, insula Dinamo cu insula Chindia, insula Craiova cu FCSB”, a spus Viorel Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA TÂRGOVIŞTE A ÎNCHEIAT eLIGA I PE LOCUL B

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat eLigal – FIFA 20 pe Play Station, iar competiţia a fost câştigată de A.F.C. Hermannstadt. Acest lucru a fost posibil prin prestaţia de excepţie a gamerului Alexandru „Andu” Rădulescu, care a reuşit să câştige turneul sub culorile AFC Hermannstadt cu 11 victorii, un egal […]