Viorel Moldovan, nelămurit: „NU ŞTIU CUM AU REUŞIT SĂ NE BATĂ!”

Mihai ROŞOIU

Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, spunecă Hermannstadt a avut două centrări şi a marcat două goluri în partida de duminică. Sibienii s-au impus cu 2-1.
Viorel Moldovan spune că echipa lui va arăta mai bine după pauza com-petiţională: „Normal că sunt dezamăgit de rezultat, e primul eşec după două rezultate pozitive. Adversarul a avut două centrări şi a dat două goluri, dar fotbalul se joacă pe goluri, l-am avut în mână, am controlat jocul, dar n-am reuşit s-o băgăm. Vine această pauză şi trebuie să arătăm mai bine după reluarea campionatului”, a spus Viorel Moldovan, după eşecul cu Hermannstadt.
Chindia se află pe locul 12, cu cinci puncte. Hermannstadt a ajuns pe 9 după victoria cu 2-1, având nouă puncte. După reluarea campionatului, Hermannstadt se va duela cu Poli laşi, iar Chindia va primi vizita celor de la Sepsi OSK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Costel Enache e fair play: "AM CÂŞTIGAT CU NOROC"

FC Hermannstadt a înregistrat a treia victorie în acest sezon al Ligii 1. Sibienii s-au impus în faţa nou-promovatei lui Viorel Moldovan, Chindia Târgovişte, cu scorul de 2-1, şi au adunat nouă puncte în clasament. Echipa lui Costel Enache a deschis scorul în minutul 17 prin Petrişor lonuţ Popescu, dar […]