Viorel Moldovan, mulţumit de egalul de sâmbătă: „Am reacţionat bine după gol”

Mihai ROŞOIU

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, a declarat, sâmbătă, în urma remizei întregistrate de elevii săi cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, că este fericit cu prestaţia echipei sale.
„Prima repriză a fost a Gazului, care a avut iniţiativa, a doua parte a fost a noastră. Am pus presiune pe apărarea adversă. Ştiam că e o echipă bună pe tranziţia pozitivă. Mă bucură reacţia băieţilor mei după golul primit. E un punct pe care trebuie să-l apreciem”, a declarat Viorel Moldovan, la Telekom Sport, conform Mediafax.
„Suntem singura echipă din Liga 1 care na primit gol din fază fixă. Asta înseamnă să ai concentrare, să fii responsabil pe aceste momente fixe care fac diferenţa. Lucrăm aceste faze la antrenamente. Până la urmă executantul e cel mai important în proporţie de 80%. Şi azi am dat gol din fază fixă”, a mai adăugat tehnicianul Chindiei.
În clasamentul Ligii 1, Chindia Târgovişte ocupă poziţia 11, cu un total de 16 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Medieşenii, frustraţi după remiza cu Chindia

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipe Chindia Târ-govişte, în etapa a XIV-a a Ligii 1. „Puţin frustrant, ca să zic aşa. Cred că am dominat meciul, cel puţin 70 de minute. Am ratat, aşa se întâmplă în fotbal, […]