Viorel Moldovan îşi pune elevii la zid: „Suntem echipă de amicale!”

Mihai ROŞOIU

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, a oferit prima reacţie după înfrângerea în faţa lui FC Botoşani, scor 0-1.
FC Botoşani i-a dat o veste proastă lui Dinamo, care, după victoria cu Astra, spera să prindă play-off-ul pe final de sezon regulat. Moldovenii s-au impus pe terenul Chindiei Târgovişte, scor 1-0, graţie reuşitei lui Dugandzic, din ultimul minut de joc. Botoşani este pe locul 5, cu 36 de puncte, la fel ca Mediaş, în timp ce Chindia e pe loc de baraj, cu 21 de puncte.
„Se pare că suntem o echipă de meciuri amicale şi de antrenament. Nu înţeleg de ce această teamă vizavi de exprimarea noastră, mai ales pe fază ofensivă. Dacă din punct de vedere defensiv putem să spunem că am stat destul de bine, am lăsat totuşi prea mult iniţiativa adversarului, care a venit peste noi în anumite momente.
E păcat. Ţinând cont de aspectul meciului, mă mulţumeam şi cu acel punct. Era foarte important pentru noi, orice puncte este impor

tant. Sincer, aşteptam mai multă iniţiativă din partea băieţilor pe partea ofensivă. Din moment ce ajungi în playout, se diminuează punctele, vom vedea ce va fi. Într-adevăr, trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să arătăm altfel la celelalte meciuri care vor urma. Aş aştepta mai mulţi jucători, nu numai ce am reuşit să aducem. Şi noi încercăm să aducem în funcţie de potenţialul nostru, dar vă daţi seama că tot timpul e loc de mai bine.”, a declarat antrenorul Chindiei Târgovişte la finalul partidei.
Chindia nu s-a putut baza pe Aioanei, iar acest aspect i-a dat planurile peste cap lui Viorel Moldovan: „Se pare că s-a văzut. A trebuit să încep cu doi underi în teren, pe Şerban l-am sacrificat şi l-am schimbat după vreo 35 de minute… în poartă, Dinu a fost destul de ezitant… ce pot să spun? nu avem timp de plâns, trebuie să reacţionăm şi să vedem ce vom obţine de la celelalte jocuri”, a mai spus Viorel Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pariul scos din ofertă de agenţii, înainte de Chindia - Botoşani, a ieşit

Înainte de Chindia Târgovişte -FC Botoşani, foarte multă lume a pariat sume importante pe un pariu interesant, iar agenţiile l-au scos din ofertă! O suspiciune de aranjament a plutit asupra partidei din etapa a 23-a din Liga 1. Se pare că multe persoane au pariat sume mari pe faptul că […]