Published On: mar, nov. 12th, 2019

Viorel Moldovan: „Băieţii mei au fost senzaţionali”

nichiduta.ro

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, în depalsare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XVI-a a Ligii I. Oltenii au avut peste o oră de joc superioritate numerică.
Bic şi Cicâldău au marcat pentru echipele lor în decurs de două minute. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 27, când Ivancic a fost eliminat direct pentru că l-a lovit cu cotul în plină figură pe Mihai Bălaşa. La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Viorel Moldovan a declarat:
„Vreau să îmi felicit băieţii, pentru că au fost senzaţionali. Mai bine de o oră să joci în inferioritate numerică împotriva Universităţii Craiova,o echipă foarte bună şi să obţi un rezultat de egalitate este echivalentul unei victorii pentru noi. Este un punct important. Normal, ne-am fi dorit să câştigăm acest joc, dar ţinând cont de contextul meciului bravo şi felicitări băieţilor mei. Au depus un efort colosal, au fost senzaţionali. Le-am spus la pauză şi le-am dat exemplul celor de la Rennes că ei în opt oameni au pus în dificultate CFR şi noi putem face acelaşi lucru” a mărturisit tehnicianul gazdelor după meci.
El l-a felicitat pe Ovidiu Bic, marcatorul gazdelor şi fotbalist care se află sub contract cu echipa olteană: „Trebuie să scot în evidenţă acest lucru pentru Ovidiu Bic. A fost senzaţional şi aşa e viaţa întotdeauna. Fiind sub contract cu Universitatea Craiova a dat dovadă de mare, mare caracter. Mă bucur că l-am băgat de la început, am avut în această săptămână o discuţie face to face cu el, să văd care e starea lui de spirit vizavi de acest joc şi m-am convins că are o dorinţă enormă de a juca. Le-am spus „astăzi vreau să jucaţi fotbal, vreau să văd că punem probleme, că avemn personalitate în joc. Rezultatul nu mă interesează, mi-l asum. Voi trebuie să intraţi determinaţi pe teren şi să jucaţi, eu sunt responsabil pentru rezultat”. Îl apreciez foarte mult pe Piţi, e un antrenor senzaţional. Aş vrea să realizez şi eu în cariera mea de antrenor ceea ce a realizat Victor Piţurcă” a mai spus Moldovan

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro