Published On: mie, oct. 9th, 2019

Viorel Moldovan: „Astăzi ne-a fost foame şi trebuia să îngenunchiem bivolul rănit”

nichiduta.ro

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, fostul internaţional Viorel Moldovan a reuşit să-şi mobilizeze elevii comparând echipa FC Voluntari cu un „bivol rănit”, pe care trebuie să-l pui la pământ, indiferent de agresivitatea şi disperarea lui.
Cuvântarea lui Moldovan a dat roade. Echipa sa a făcut un meci bun, la capătul căreia a obţinut cele trei puncte. Chindia Târgovişte a fost foarte disciplinată tactic, a stat la cutie şi a profitat de amorţelile în joc arătate de ilfoveni. Au fost şi norocoşi din două motive: autogol neinspirat al spaniolului Julio Fernandez, dar şi graţie intervenţiilor foarte bune ale portarului Mihai Marian Aioani.
„Ştiam că vom avea în faţă o echipă rănită, le-am şi spus la şedinţa tehnică că este ca un bivol rănit Voluntari. Aveau nevoie disperată de puncte, noi a trebuit să profităm de această problemă a lor, ştiam că vor juca şi vor încerca să ne pună probleme pentru a-şi lua punctele. Le-am spus băieţilor: astăzi ne e foame şi trebuie să îngenunchiem acest bivol şi să ne înfruptăm din el. Din punct de vedere defensiv a fost senzaţional. Au fost anumite momente când poate ne-am mai destabilizat, dar le-am gestionat destul de bine. Important este că de patru jocuri nu primim gol şi asta e satisfacţia mea cea mai mare. Dacă reuşeam să facem break şi să închidem la 2-0, să facem 2-0, cred că cădeau şi ei, dar au mai sperat şi ei până la final. Oricum, jos pălăria, sunt mândru de aceşti băieţi minunaţi pe care îi conduc şi îi antrenez. Muncă, muncă şi iar muncă. Eu consider că putem mult mai mult. Dacă ne echilibrăm puţin şi suntem mai lucizi pe faza ofensivă, putem propune mult mai mult şi putem marca mai multe goluri”, a spus Viorel Moldovan, după meci.
După această victorie, Chindia Târgovişte urcă în zona formaţiilor care speră la locurile de playoff. Este pe locul 9, cu 15 puncte, în timp ce FC Voluntari pare condamnată la lupta pentru retrogradare. Este ultima, a 14-a, cu doar 5 puncte în 12 partide, cu 7 înfrângeri consecutive.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro