Published On: lun, aug. 26th, 2019

Viorel Moldovan: „Am obţinut un punct în faţa unei echipe foarte puternice”

nichiduta.ro

Politehnica Iaşi – Chindia Târgovişte 2-2 a fost prima partidă a etapei a şaptea, care i-a urcat pe ieşeni pe primul loc în Liga 1. Chiar dacă echipa lui Mihai Teja a condus cu 2-0, formaţia lui Viorel Moldovan a reuşit să înscrie de două ori, iar meciul s-a terminat cu o remiză. Cei doi tehnicieni au vorbit, la final, despre întâlnirea dintre cele două cluburi.
„Frustrarea e mare, pentru că am avut 2-0 şi am luat două goluri poate din nimic. Fanii nu pun presiune pe noi, vreau să le mulţumesc că au venit la meci, ştiu că sunt şi că vor fi mereu alătur de noi. Vreau să î felicit pe băieţi, au încercat, au dat tot ce au avut mai bun”, a spus antrenorul lui Poli Iaşi.
Viorel Moldovan a vorbit din poziţia tehnicianului echipei care a revenit în meci şi care a obţinut un punct, chiar dacă a fost condusă, la două goluri, în prima jumătate de oră: „Am revenit de la 2-0 pentru ei, ştiam că va fi un meci dificil, cu o echipă cu un fotbal de calitate, nu întâmplătoare este poziţia lor în fruntea clasamentului”.
După şapte etape, Poli Iaşi a rămas neînvinsă în Liga întâi, în timp ce Chindia a bifat a doua remiză.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro