VIOREL MOLDOVAN: „AM FĂCUT UN MECI SLAB”

Mihai ROŞOIU

„Am făcut un meci modest, sub aşteptările mele. Asta e realitatea, victoria a fost meritată pentru Hermannstadt. Am acuzat şocul golului primit rapid. Mă îngrijorează înfrângerea, sper să recuperăm câţiva jucători absenţi astăzi până la meciul cu Sepsi. Ne ducem crucea, una grea. Trebuie să o batem pe Sepsi. Va fi un play-out dificil. Astăzi ne-au lipsit patru jucători.
Am suferit la nivel de calitate, nam ţinut de minge, n-am construit, n-am pus probleme în ofensivă. Cam asta a fost istoria acestui joc. Aş fi preferat să încep cu o victorie, mai ales în faţa unei contracandidate. Dar avem fluctuaţii. Câteodată facem meciuri bune, alteori sunt şi eu şocat de exprimarea lor pe teren”, a spus Moldovan, după meci.
Chindia, pe loc de baraj
După această înfrângere, Chindia Târgovişte e pe locul şase în play-out, cu 13 puncte. Dâmboviţenii au două puncte peste „lanterna” Voluntari şi unul în plus faţă de Poli Iaşi.
În schimb, Hermannstadt e pe poziţia a patra, cu 16 puncte.
Etapa viitoare, trupa lui Viorel Moldovan o va primi acasă pe Sepsi, în timp ce sibienii merg să joace la Voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VASILE MIRIUŢĂ: "A fost o victorie meritată, am muncit mult"

Vasile Miriuţă a debutat cu dreptul în playout unde Hermannstadt a urcat pe locul 4 după succesul cu 1-0 în faţa Chindiei Târgovişte care a trecut pe loc de baraj. Antrenorul sibienilor speră să o ţină tot aşa, mai ales că lupta pentru evitarea retrogradării va fi aprigă. Fost antrenor […]