Vineri, 23 octombrie, ultima zi pentru solicitarea sprijinului pentru exploataţiile afectate în urma crizei COVID-19

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, până la data de 23 octombrie 2020, inclusiv,cereri pentru Sprijin temporar cu caracter excepţional acordat fermierilor şi IMM-urilor care au fost afectaţi în mod deosebit de criza COVID-19.
Sprijinul are în vedere atenuarea pierderilor suferite din cauza pandemiei de COVID- 19, în sectoarele vegetal – legume-fructe şi cartofi şi zootehnic -bovine, ovine, caprine.
Sprijinul va fi acordat sub formă de sumă forfetară raportată la dimensiunea fermei şi urmează să fie plătit până la 30 iunie 2021, pe baza cererii de sprijin aprobată de autoritatea competentă până la 31 decembrie 2020.
Pentru mai multe detalii privind condiţiile generale şi specifice de acordare a Sprijinului temporar cu caracter excepţional, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pune la dispoziţia fermierilor Ghidul solicitanţilor pentru măsura 21 – sprijin temporar cu caracter excepţional acordat fermierilor şi IMM-urilor care au fost afectaţi în mod deosebit de criza covid-19 (articolul 39b) accesând linkul http://www.apia.org.ro/ro/ajutor-de-stat-covid-19/masura-21.
De asemenea, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Dâmboviţa informează fermierii că pentru orice nelămurire sau informaţii suplimentare referitoare la accesarea Sprijinului temporar cu caracter excepţional se pot adresa telefonic centrului de registratură la care au depus cererea unică de plată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Din 22 octombrie - sesiune de depunere proiecte la Măsura 2 - granturi de 2.000-150.000 Euro pentru IMM şi ONG-uri

Începând de joi, 22 octombrie, ora 10, firmele mici şi mijlocii (IMM) şi ONG-urile eligibile vor putea solicita ajutoarele de stat pentru capital de lucru de câte 2.000-150.000 de euro fiecare, din fonduri europene şi de la buget, din cadrul Măsurii 2.Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 2 „Granturi […]