Viitorul înseamnă digitalizare şi asigurarea unei cât mai bune informări a dâmboviţenilor în ceea ce priveşte activitatea Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a prezentat modificările ce au fost aduse paginii web a instituţiei (www.cjd.ro). Noua pagină web a Consiliului Judeţean Dâmboviţa este accesibilă pe toate dispozitivele, în funcţie de mediul de vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon), astfel încât să le putem oferiutilizatorilor o experienţă excelentă de navigare.
„Actualul site permite relaţionarea bidirecţională administraţie – cetăţean prin formularele de contact, dar are şi module prin care persoanele juridice pot face solicitări online pentru diferite documente, care pot fi eliberate de administraţia judeţului.
Pagina beneficiază şi de o opţiune prin care persoanele cu dizabilităţi pot observa, înţelege, naviga şi interacţiona cu noul website al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Este funcţională aplicaţia de mobil a instituţiei Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Aceasta se va putea instala pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS şi ANDROID. Aplicaţia conţine toate informaţiile de care au nevoie dâmboviţenii, dar şi turiştii care ajung în judeţul nostru.
Aplicaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa va permite trimiterea de sesizări cu diferite probleme care ţin de administraţia judeţului, dar va avea şi secţiuni unde vor fi afişate informaţii publice. Evenimentele care se vor desfăşura în judeţul Dâmboviţa -fie că vorbim de un concert, lansare de carte, ziua unei localităţi, piesă de teatru sau expoziţie de artă – vor putea fi vizualizate cu toate informaţiile necesare în cadrul unei secţiuni de evenimente.
Turiştii care vor instala această aplicaţie vor avea la dispoziţie informaţii legate de obiectivele turistice din judeţul nostru”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

4 FEBRUARIE - ZIUA MONDIALĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI

Ziua mondială de luptă împotriva cancerului se marchează în fiecare an la data de 4 februarie, militându-se, cu acest prilej, pentru accesul egal al tuturor pacienţilor la cele mai noi terapii împotriva bolii, iniţiativa având drept scop sporirea gradului de informare a opiniei publice în legătură cu problematica oncologică. Din […]