Viitorii ofiţeri, în practică la jandarmeria Dâmboviţa

Patru studenţi care urmează cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti îşi vor efectua stagiul de practică în judeţul Dâmboviţa.
Viitorii ofiţeri vor desfăşura perioada de practică până pe 8 martie a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâmboviţa.
Începând cu data de 18 februarie a.c., acestora li se vor alătura alţi 3 studenţi, care se află în ultimul an de studii.
După ce vor urma un program de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la structurile de intervenţie şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar şi la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa inspectoratului.
Tinerii vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii pregătesc o platformă de comunicare directă cu târgoviştenii

Liberalii târgovişteni au în lucru o platformă de comunicare online, prin intermediul căreia cetăţenii vor putea transmite neajunsurile cu care se confruntă, vor putea veni cu propuneri şi idei, contribuind astfel în mod direct la rezolvarea problematicii sociale şi administrative a oraşului. În fapt, Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, şi-a […]