Published On: mar, feb. 12th, 2019

Viitorii ofiţeri, în practică la jandarmeria Dâmboviţa

nichiduta.ro

Patru studenţi care urmează cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti îşi vor efectua stagiul de practică în judeţul Dâmboviţa.
Viitorii ofiţeri vor desfăşura perioada de practică până pe 8 martie a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâmboviţa.
Începând cu data de 18 februarie a.c., acestora li se vor alătura alţi 3 studenţi, care se află în ultimul an de studii.
După ce vor urma un program de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la structurile de intervenţie şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar şi la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa inspectoratului.
Tinerii vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro