Viitorii jandarmi

18 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani vor efectua stagiul de practică la Târgovişte, precum şi la structurile de ordine publică şi pază din judeţ. Tinerii vor desfăşura perioada de practică până pe 31 august a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâmboviţa.
După ce vor urma un program de acomodare, viitorii jandarmi vor fi repartizaţi la structurile de intervenţie şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar şi la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa. Totodată, vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă de pregătire.
18 elevi de la aceeaşi şcoală postliceală a Ministerului Afacerilor Interne au încheiat cu calificativul „foarte bine”, stagiul de practică ce s-a desfăşurat în perioada 8 ianuarie – 8 mai a.c.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat pentru componenţii loturilor olimpice

Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti găzduieşte, în perioada 10-25 mai, sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale pe discipline/sportive. Pentru susţinerea examenului în această sesiune sunt eligibili 148 de elevi de clasa […]