Published On: mar, ian. 8th, 2019

Viitorii jandarmi, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

nichiduta.ro

14 elevi care urmează cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani îşi vor efectua stagiul de practică în judeţul Dâmboviţa.
Tinerii vor desfăşura perioada de practică până pe 10 mai a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâmboviţa. După ce vor urma un program de acomodare, elevii vor fi repartizaţi la structurile de intervenţie şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar şi la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de nor-malitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa.
Viitorii jandarmi vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro