Published On: vin, apr. 12th, 2019

Viitoarea bază sportivă a Colegiului Carabella prinde contur

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi mai mulţi şefi de direcţii din Primăria Târgovişte au efectuat o vizită în teren, pe şantierul viitoarei baze sportive a Colegiului Naţional Constantin Carabella. A fost constatat un ritm de lucru mulţumitor, stadiul fizic al realizării investiţiei fiind estimat la 15%. Baza sportivă va fi compusă din sala de sport dotată cu toate facilităţile necesare şi un teren în aer liber şi este în curs de amenajare pe locul fostelor ateliere. De această investiţie, susţinută cu fonduri de la bugetul local, vor beneficia peste 800 de elevi care, în prezent, desfăşoară orele de educaţie fizică în condiţii improprii.
Tot legat de infrastructura de educaţie, în aceste zile se fac pregătiri în perspectiva apropiată a relocării elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 8 „Mihai Viteazul”, pe perioada execuţiei proiectului de reabilitare, modernizare şi extindere, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>