Published On: mie, iul. 24th, 2013

VIDEO. RESTAURANTUL-SHAORMERIE ORIENT CUPRINS DE FLĂCĂRI

nichiduta.ro

Incendiu shaormarie targovisteAlertă de gradul zero în apropierea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Acoperişul Restaurantului- Shaormerie Orient din municipiul Târgovişte a fost mistuit de flăcări aseară. Incendiul, fie a pornit de la un tomberon aflat în spatele restaurantului unde cineva a aruncat o sursă care a provocat focul, ori este vorba de o mână criminală. Toate aceste amănunte le vor stabili anchetatorii. Cert este că imediat flăcările au cuprins acoperişul restaurantului. Angajaţii restaurantului au acţionat imediat să împiedice răspândirea incendiului şi să stingă flăcările până la sosirea pompierilor. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge vâlvătaia. Nu există persoane rănite.
Restaurantul-Shaormerie Orient se află vis-a-vis de benzinăria Agip din apropierea pieţei Pavcom şi totodată vis-a-vis de intrarea din spate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Restaurantul-Shaormerie are specific turcesc şi se află în posesia unor turci. Anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate cauza incendiului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro