VIDEO. Ministrul Şova a depus o plângere penală la DNA

sovaPlângerea a fost făcută împotriva unui reprezentant al unei firme mari, care a încercat să-l mituiască pentru a obţine un tronson de autostradă.
Ministrul Dan Şova l-a denunţat la DNA pe un om de afaceri care a încercat să-i ofere mită pentru un contract, în timpul unei vizite în China. Ministrul delegat a declarat, în judeţul Dâmboviţa, că tentativa de mită, ce a avut loc la Beijing acum o lună şi pentru care a sesizat DNA, a fost pentru un tronson de autostradă. Şova nu a dat numele celui care a vrut să-i ofere mită, spunând doar că „e o companie mare care are lucrări cu CNADNR” şi, mai mult, a spus că are şi dovezi, discuţia fiind purtată în preajma unei camere video. Există şi un martor, un director din cadrul CNADR: „E un denunţ, cineva a încercat să ne mituiască pentru un tronson de autostradă. Am sesizat DNA şi o să vedem. Am fost abordat direct. Reacţia anchetatorilor cred că e bună deocamdată, suntem oameni de meserie, în faza premergătoare durează puţin mai mult, dar se vor mişca. L-am anunţat imediat pe premier. A spus <sesizează DNA-ul imedia>” şi am sesizat DNA”, a afirmat Dan Şova. Ministrul Şova este încrezător că instituţiile statului îşi vor face datoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Bărbatul care era în stare de comă după explozia din Fieni a decedat

Bărbatul de 45 de ani care era în stare de comă după explozia urmată de incendiu în blocul din Fieni a decedat, joi, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, celelalte două victime ale deflagraţiei, femeia de 57 de ani, care a suferit arsuri gradul IV pe […]