VIDEO. Mâna stângă a cadavrului măcelărit, găsită la 400 de metri în amonte de podul de la Ioneşti

mana stanga gasitaPompierii militari dâmboviţeni au găsit, miercuri, o mână dintr-un cadavru, care se presupune că aparţine femeii secţionate. Potrivit reprezentanţilor ISU Dâmboviţa, membrul superior găsit este cel stâng, a fost descoperit la aproximativ 400 de metri în amonte de podul de la Ioneşti-Dâmboviţa, iar găsirea a fost posibilă după ce, miercuri, s-a decis golirea temporară a barajului Goleşti şi scăderea considerabilă a nivelului apelor râului Argeş, unde se presupune că au fost aruncate capul, mâinile şi picioarele femeii secţionate.
„A fost găsit un braţ stâng de cadavru uman, în amonte de podul de la Ioneşti, pe malul drept, în apropierea locului unde a fost găsit şi trunchiul femeii dispărute. Mâna a fost găsită de către pompierii militari de la Detaşamentul Titu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, mr. Eduard Ţelea.
Sute de poliţişti, jandarmi şi pompieri au fost mobilizaţi miercuri la căutarile din Argeş, şi Dâmboviţa, ale rămăşiţelor trupului femeii tranşate şi aruncate în râul Argeş, iar reprezentanţii ISU Dâmboviţa de la detaşamentele Titu şi Găeşti au căutat cu două bărci pneumatice, ancore şi căngi, în albia apei. La un moment dat, ciobanul care a găsit trupul secţionat a alertat poliţia spunând că a văzut capul femeii, iar ulterior a fost găsit un sac, dar ambele situaţii nu s-au confirmat. Căutările prin debitul scăzut al râului Argeş au loc până la ora 15.00, cu aprobarea conducerii de la Apele Române, iar ulterior se va continua operaţiunea, şi în condiţiile în care nivelul apei va reveni la normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. A FOST PRINS CRIMINALUL femeii măcelărită şi aruncată în râul Argeş

În noaptea de miercuri spre joi poliţiştii au reuşit să pună mâna pe principalul suspect în cazul cadavrului măcelărit găsit, în râul Argeş, în apropierea satului Ioneşti. Potrivit poliţiei principalul suspect are 36 de ani este din Topoloveni şi este recidivist. În luna aprilie a acestui an bărbatul a fost […]