VIDEO. luliana Neblea a fost tranşată în cada apartamentului criminalului din Topoloveni

Arges Perchezitii criminal huiduit 2Florin Mînzăraru, argeşeanul de 37 de ani care şi-a recunoscut crima prin care a violat, omorât şi tranşat o femeie după ce a luat-o cu maşina „la ocazie”, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, iar hotărârea, care nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti. Potrivit unor surse judiciare, acesta a menţionat că mobilul omorului a fost reprezentat de jaf şi viol, după cum bănuiau anchetatorii. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a plâns în faţa poliţiştilor şi procurorilor, cărora le-a spus că regretă ce a făcut şi a descris împrejurările în care a comis crima, precizând că a tranşat cadavrul în cada apartamentului său din oraşul argeşean Topoloveni.
Iniţial, Mînzăraru a refuzat să-şi recunoască fapta, însă acesta a cedat în timp ce, de faţă cu el, anchetatorii îi percheziţionau locuinţa din localitatea argeşeană Leordeni. La poarta locuinţei se adunaseră, în timpul percheziţiei, o mulţime de săteni, care îl huiduiau pe Mînzăraru şi cereau, în cazul său, pedeapsa cu moartea. Apartamentul din Topoloveni a fost sigilat de către anchetatori, urmând să fie, de asemenea, percheziţionat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, astfel că suspectul, aflat acum la IPJ Argeş, va fi condus pentru audieri la Bucureşti, şi nu la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, instituţie care a condus până acum ancheta.

CITEŞTE: CAZUL FEMEII TRANŞATĂ SI ARUNCATĂ ÎN RÂUL ARGEŞ

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Turcii se revoltă

Atentatul din Reihanh, localitate turcă aflată la graniţa cu Siria, produs în data de 12 mai, soldat cu moartea a 46 de persoane şi rănirea a altor câteva sute, a subminat grav încrederea poporului turc în guvernul său, pe care-l acuză de amestecarea indirectă în războiul civil sirian prin susţinerea […]