Published On: lun, iul. 15th, 2013

VIDEO. Descinderi la traficanţii de droguri

nichiduta.ro

droguriPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a două persoane suspectate de comercializare de droguri de risc. În urma percheziţiei desfăşurate la domiciliul acestora, au fost descoperite cinci plante de cannabis. În baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie la domiciliul celor doi bărbaţi, de 30 de ani şi 24 de ani, ocazie cu care au fost descoperite cinci plante de cannabis cultivate într-un sola-riu. În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, începând cu luna februarie 2013, au cultivat pe raza comunei Ulmi, sat Dimoiu, droguri de risc, respectiv cannabis. Faţă de cei doi bărbaţi, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmboviţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, împotriva acestora a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.
Prinşi în flagrant în timp ce comercializau cannabis
Două persoane din Dâmboviţa au fost surprinse în flagrant în timp ce încercau să comercializeze cannabis. La locuinţa unuia dintre suspecţi au fost descoperite instrumente de preparat-porţionat droguri, iar într-o zonă extravilană de pe marginea râului Ialomiţa, indicată de unul dintre suspecţi, au fost descoperite alte droguri. În urma unui flagrant organizat, la data de 5 iulie a.c., de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu sprijinul Poliţiei Oraşului Pucioasa, au fost depistate două persoane, de 20 şi 26 de ani, din oraşul Pucioasa, în timp ce încercau să tranzacţioneze 10 grame de cannabis. Ulterior, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii S.C.C.O.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro