VICTORIE ZDROBITOARE PENTRU FC PUCIOASA

Galop de sănătate pentru FC Pucioasa în runda cu numărul 23 a campionatului! Echipa dâmboviţeană a jucat perfect şi a învins pe AFC Hermannstadt II, cu scorul de 5-1 (2-0). Golurile „bombonarilor” au purtat semnăturile lui Lăcău (14 – autogol), I. Constantin (30), Calofir (56), Leţu (89) şi Niculăescu (90+2), iar reuşita de onoare a gazdelor a fost realizată de Stan-ciu (88).
Jocul cu „satelitul” lui AFC Hermannstadt a fost poate cel mai bun meci făcut de elevii lui Cosmin Lunescu în partea secundă a campionatului, ţinând seama de faptul că staff-ul nostru tehnic nu a putut alinia cel mai bun „11”. Din cauza problemelor medicale şi a suspendărilor, conducerea tehnică nu i-a putut folosi deloc pe lamandache, Lungeanu Diţă, Codroiu şi Ţilică. Mai mult de atât, după partida cu sibienii, Pucioasa i-a pierdut pentru jocul următor pe Vlada (accidentat) şi I. Constantin (suspendat).
FC Pucioasa a mizat în partida cu Hermannstadt II pe o formulă de echipă alcătuită din Agachi (80 Duţă) – Călin, Marina, Blas, Grigorescu – Dovleac (75 Vlada), Calofir, I. Constantin (50 Parghel), Nae (75 Călinescu) -Leţu, Niculăescu.
După succesul cu sibienii „bombonarii” au mai făcut în pas înainte în clasament. Etapa viitoare, pe teren propriu, FC Pucioasa va primi vizita lui CSM Alexandria, ocupanta locului 4, dar şi o echipă care la startul campionatului avea ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A II A. ETAPA A 30 A. REZULTATE PARŢIALE

LIGA A II A. ETAPA A 30 A. REZULTATE PARŢIALE