Published On: vin, ian. 26th, 2018

VICTORIE PENTRU TÂRGOVIŞTENII DIN EMIRATE

nichiduta.ro

Târgoviştenii Laurenţiu Reghecampf şi Cristinel Ţermure îşi continuă seria victoriilor în Emiratele Arabe Unite. După ce a cucerit Supercupa, în finala cu Al Jazira, echipa antrenorului român s-a întors în campionat cu o victorie. Fanii au fost foarte încântaţi.
Al Wahda a câştigat cu 1-0 duelul cu Al Nasr din etapa a 13-a. A fost un succes care s-a conturat cu mari emoţii. Ismaeil Matar a deschis scorul, iar Balazs Dzsudzsak a avut şansa de mări avantajul. Fotbalistul maghiar a ratat însă o lovitură de la 11 metri.
Cu această victorie, Al Wahda trece pe locul 2 şi se apropie de 2 puncte de liderul campionatului. Echipa nu a mai pierdut de aproape două luni şi jumătate şi a înregistrat în campionat 9 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri.
Reghecampf este bine văzut de şefii echipei. Fostul antrenor de la FCSB a semnat în vară un contract pe doi ani, dar după şase luni i-a fost oferit o nouă înţelegere până în anul 2020.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro