VICTORIE PENTRU CSM TÂRGOVIŞTE CSM Târgovişte 71-54 CS Universitatea Cluj-Napoca (21-20, 13-14, 21-11, 16-9)

Mihai ROŞOIU

În primele 20 de minute ale disputei s-a jucat sub semnul echilibrului, astfel că la pauză scorul era egal, 34-34. Clujul a început mai bine sfertul trei şi a reuşit un run de 9-0 pentru ca tabela să indice 34-43. Jucătoarele pregătite de Cătălin Tănase au mai permis doar 2 puncte adversarelor până la finalul sfertului trei şi au fost eficiente în ofensivă, scorul schim-bându-se la 55-45 înaintea ultimului sfert. În ultimele zece minute, avantajul a crescut pentru formaţia din Târgovişte, care a obţinut în final victoria graţie unei reprize secunde mult mai solide.
Gabriela Irimia a înscris 20 de puncte pentru CSM Târgovişte şi a fost urmată de Alina Chivu şi Ancuţa Stoenescu, ambele cu câte 14 puncte marcate.
Korinne Campbell a pus 17 puncte în dreptul celor de la Universitatea, iar Mariah King a înscris 13 puncte, informează baschet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

10 sportivi vor reprezenta CS Târgovişte la Campionatul Judeţean de Karate

Karateka Clubului Sportiv Târgovişte se pregătesc pentru prima competiţie oficială din acest an. Duminică, sportivii antrenaţi de Ionuţ Munteanu vor intra în focurile Campionatului Judeţean de Karate, concurs găzduit de sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Prof. Paul Bănică” din Târgovişte. Delegaţia clubului nostru va cuprinde pentru acest concurs un […]