Published On: vin, dec. 15th, 2017

VICTORIE MARE, DAR NORMALĂ A MUNICIPALULUI Levski Sofia – CSM Targoviste 1-3 (15-25, 25-27, 27-25, 17-25)

nichiduta.ro

Victorie importantă obţinută de CS Municipal Târgovişte în prima manşă a 16-imilor de finală a Challenge Cup, a treia competiţie ca valoare din voleiul european. Formaţia pregătită de spaniolul Guillermo Naranjo s-a impus pe terenul bulgăroaicelor de la Levski Sofia şi a luat o opţiune importantă pentru calificarea în următoarea etapă a întrecerii, ceea ce ar reprezenta o premieră pentru o voleiul dâmboviţean.
Pornită la drum cu prima şansă, CS Municipal Târgovişte a profitat din plin de experienţa superioară şi a reuşit să obţină succesul anticipat de întreaga suflare voleibalistică locală, care aşteaptă de multă vreme un parcurs lung al favoritelor în cupele europene.
Ca de obicei în ultima vreme, Milagros Collar a fost principala armă de atac a echipei dâmboviţene, care a reuşit şi miercuri seara 24 de puncte.
Până la returul cu Levski, programată în luna ianuarie a anului viitor, mai exact pe 9 ianuarie, de la ora 18.00, jucătoarele CSM-ului vor avea o bine meritată vacanţă după o primă parte de sezon în care au avut şi momente bune, dar şi perioade mai slabe, evoluţiile alternante poziţionându-le la finalul turului de campionat pe locul al patrulea.
Punctele Municipalului în deplasarea de la Sofia au fost aduse de:
Maila Collar 24p, Erin Fairs 15p, Lianna Sybeldon 9p, Veronika Hroncekova 7p, Dani Smith 6p, Lousi Souza 4p, Ramona Marciu 1p, Lenka Durr (L), Adina Rosca, Alexandra Trica, Diana Calota, Sylwya Wojcieska.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro