Published On: joi, feb. 14th, 2013

VICTORIE LA SOARE!

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaJucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 31 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.
Cîrstea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-0, după o oră şi 17 minute, pe Ons Jabeur (Tunisia), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 260 în ierarhia mondială. În turul doi, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Caroline Wozniacki (Danemarca), cap de serie numărul 10 şi locul 10 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-2, de Mervana Jugici-Salkici (Bosnia-Herţegovina), ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser şi poziţia 204 în clasamentul mondial.
Pentru calificarea în turul secund de la Doha, Cîrstea va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 12.480 de dolari.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro