Published On: lun, mart. 25th, 2013

VICTORIE LA MIAMI

nichiduta.ro

soranaSorana Cîrstea a trecut în trei seturi de iberica Silvia Soler-Espinosa (70 WTA), după ce a pierdut prima manşă, 2-6. Setul doi a fost de un dramatism rar, românca reuşind până la urmă să şi-l adjudece cu 7-5, iar în decisiv Sorana a jucat aproape perfect şi a învins-o pe Soler-Espinosa cu 6-2.
De partea cealaltă, Simona Halep a început excelent meciul cu austrica Tamira Paszek (31 WTA), eleva „Cneazului” Andrei Pavel, şi a câştigat primul set, 6-1. A cedat, din păcate, în al doilea set, la tiebreak, 6-7 (4), şi a trebuit să amâne deznodământul pentru decisiv. La un moment dat, situaţia părea dramatică pentru Simona, în momentul în care Paszek avea 3-2 cu un break în faţă, în acest al treilea set. Simona s-a descurcat însă de minune, a revenit şi a condus cu 4-3, moment în care jocul a fost întrerupt din cauza ploii, şi a învins ulterior cu 7-5.
În turul III, Sorana Cîrstea o va întâlni pe nemţoaica Angelique Kerber (6 WTA), iar Simona Halep, pe italianca Sara Errani (7 WTA).
Pentru performanţa reuşită până acum, Sorana şi Simona şi-au asigurat cel puţin câte 25.300 de dolari şi 80 de puncte WTA.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro