Published On: lun, ian. 28th, 2013

VICTORIE FĂRĂ COCO!

nichiduta.ro

voleiCS Municipal Târgovişte – Medicina Târgu Mureş 3 – 1 (25 – 20, 25 – 15, 16 – 25, 25 – 14)
Voleibalistele lui Alexandru luhasz au tranşat favorabil dreby-ul seriei A2 Vest, sâmbătă la amiază, în Sala de sport a CN Ienăchiţă Văcărescu. Municipalul a trecut de Medicina Târgu Mureş în patru seturi şi şi-a consolidat poziţia de lideră a clasamentului. Fără vedeta Coco Pantazi în lot, care a părăsit echipa fără să dea vreo explicaţie, Târgoviştea şi-a intrat mai greu în mână, dar a izbutit să câştige primul set la o diferenţă de cinci puncte. În partea a doua, misiunea gazdelor a fost mult mai uşoară, dâmboviţencele controlând autoritar ostilităţile. La adăpostul celor două seturi câştigate, CSM-ul s-a relaxat în setul al treilea, iar tinerele jucătoare de la Târgu Mureş nu au stat cu mâinile în sân şi s-au impus la 16.
Trezite de Alexandru Iuhasz, liderele diviziei A2 Vest nu au mai repetat eroarea din tur, când au pierdut după ce au condus cu 2-0, şi au făcut un set patru aproape fără greşeală şi au închis definitiv meciul. Victoria obţinută cu Medicina Târgu Mureş le-a securizat prima poziţie târgovişten-celor, care deşi mai au un meci de jucat, vor pleca în play – off de pe prima poziţie a clasamentului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro