VICTORIE FĂRĂ COCO!

Mihai ROŞOIU

voleiCS Municipal Târgovişte – Medicina Târgu Mureş 3 – 1 (25 – 20, 25 – 15, 16 – 25, 25 – 14)
Voleibalistele lui Alexandru luhasz au tranşat favorabil dreby-ul seriei A2 Vest, sâmbătă la amiază, în Sala de sport a CN Ienăchiţă Văcărescu. Municipalul a trecut de Medicina Târgu Mureş în patru seturi şi şi-a consolidat poziţia de lideră a clasamentului. Fără vedeta Coco Pantazi în lot, care a părăsit echipa fără să dea vreo explicaţie, Târgoviştea şi-a intrat mai greu în mână, dar a izbutit să câştige primul set la o diferenţă de cinci puncte. În partea a doua, misiunea gazdelor a fost mult mai uşoară, dâmboviţencele controlând autoritar ostilităţile. La adăpostul celor două seturi câştigate, CSM-ul s-a relaxat în setul al treilea, iar tinerele jucătoare de la Târgu Mureş nu au stat cu mâinile în sân şi s-au impus la 16.
Trezite de Alexandru Iuhasz, liderele diviziei A2 Vest nu au mai repetat eroarea din tur, când au pierdut după ce au condus cu 2-0, şi au făcut un set patru aproape fără greşeală şi au închis definitiv meciul. Victoria obţinută cu Medicina Târgu Mureş le-a securizat prima poziţie târgovişten-celor, care deşi mai au un meci de jucat, vor pleca în play – off de pe prima poziţie a clasamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SPORTUL NU E SOPRON

CS Municipal Târgovişte – CSM Bucureşti Sportul Studenţesc 92 – 50 (25 – 12, 26 – 4, 23 – 23, 18 – 11) Aşa cum era de aşteptat, campioanele s-au impus fără nicio emoţie în duelul cu CSM-ul din Capitală, în partida contând pentru runda etapa a XlX-a a Ligii […]