Published On: mar, mart. 26th, 2013

VICTORIE CU ORICE PREŢ CS Municipal Târgovişte – Teleorman Alexandria. Azi, ora 17.00, Sala Sporturilor

nichiduta.ro

csmO singură victorie o desparte pe Municipal Târgovişte de prima poziţie a clasamentului, victorie care tre-buie să vină în epilogul sezonului regulat, când cam-pioana primeşte vizita Teleormanului Alexandria. Meciul se va disputa marţi, în Sala Sporturilor, iar fetele lui Florin Nini trebuie să treacă repede peste şocul eşecului suferit la Sfântu Gheorghe în weekend-ul tre-cut. Avantajul terenului propriu şi valoarea superioară a lotului dâmboviţean sunt principalele argumente ale campioanei în meciul cu formaţia din Teleorman.
Meciul tur dintre cele două adversare a fost extrem de solicitant pentru echipa condusă atunci de George Dikeoulakos, însă acum nimic nu trebuie să le împiedice pe gazde să obţină succesul care să le aşeze pe primul loc al clasa-mentului înainte de intrarea în play off.
Adversarele Târgoviştei din ultima etapă a sezonului regulat şi-au asigurat la rându-le prezenţa în play off, iar din lotul Alexandriei fac parte mai multe jucătoare care în trecut au avut legătură cu CS Municipal. Anca Şipoş, Viorela Rus şi Raluca Alecu sunt baschetbaliste care au în palmares titluri naţionale cucerite cu formaţia de lângă Turnul Chindiei, însă în meciul de marţi cele trei vor încerca din răsputeri să-şi ajute echipa pentru a obţine un rezultat po-zitiv.
Dacă Municipal se impune, va întâlni, cel mai probabil, în primul tur al play-off-ului, CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, echipă care va juca în runda de final cu Universitatea Cluj Napoca şi va acumula suficiente puncte pen-tru a prinde o poziţie în partea superioară a clasamentului.
Până la primul tur al play-off-ului, CSM va juca în Cupa României cu IClM Arad, în semifinalele competiţiei pe 1 aprilie, la Alba lulia.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro