VICTORIA REZERVELOR F.C. Municipal Târgovişte – Bradul Moroeni 2-0 (1-0)

Mihai ROŞOIU

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniAu marcat: Giurgea şi B. Negotei
Municipal îşi continuă seria meciurilor de verificare din pauza competiţională. Miercuri seara, pe stadionul din Şotânga, elevii lui Costel Diaconu s-au impus la pas în faţa Bradului Moroeni, scorul fiind 2-0 în favoarea divizionarei C dâm-boviţene.
Golurile F.C.M.-ului au fost semnate de Cătălin Giurgea, în prima repriză, şi Bogdan Negotei, în partea a doua. Autorul primului gol este un jucător originar din Călăraşi, care ultima oară a evoluat pentru Girom Albota, echipă ce s-a desfiinţat.
Tehnicianul Costel Diaconu a preferat pentru acest amical o formulă în care s-au regăsit fotbalişti veniţi în probe la Târgovişte sau de la echipa a doua.
Garnitura de start a roş-albaştrilor în victoria cu Bradul Moroeni a fost: Bica -Michidean, Paraschiv, Nedelcu, Mădăran – Negotei, Tudorache, Dogaru, Pavel – Giurgea, Neculae.
Următorul meci amical al Municipalului este programat mâine, de la ora 20:00, cu FCM Argeş Piteşti. Partida se va disputa la lumina reflectoarelor pe terenul central din Trivale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviteană Se găteşte de o nouă ediţie de campionat

Sâmbăta viitoare, pe 17 august, se va da startul într-o nouă ediţie de campionat în Liga a 4-a. Noutăţile în acest eşalon sunt: Avicola Tărtăşeşti (a luat locul echipei Lumina Ziduri), Luceafărul Dragomireşti, Unirea Cobia şi Voinţa Crevedia, care au promovat din Onoare. Favorite în acest sezon sunt: Flacăra Moreni, […]