VICTORIA CU TÂRGOVIŞTE L-AR PUTEA PROPULSA LA FCSB

Mihai ROŞOIU

FCSB a fost refuzată pe bandă rulantă de mai mulţi antrenori, însă există un om care este dispus să preia vicecampioana României dacă i se va propune şi dacă se va ajunge la un numitor comun. Numele său este Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni.
Patronul celor de la FCSB Bucureşti, Gigi Becali, a fost refuzat în mai mult rânduri de tehnicieni importanţi din fotbalul românesc, chiar în plin sezon competiţio-nal. Cu toate acestea, se pare că nu a privit cu atenţie în Liga l. Există un antrenor care ar fi dispusă să preia pe FCSB Bucureşti, dacă părţile se vor înţelege. Nu are o carte de vizită beton, însă Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, este dispus să experimenteze o strânsă colaborare cu Gigi Becali.
„În primul rând, eu sunt sub contract cu Academica Clinceni, aşa că trebuie să discut şi cu cei de la club. Vom vedea dacă sunt de acord, dacă îmi vor da voie să plec. Apoi, eu trebuie să am o discuţie cu domnul Becali. Dacă ne înţelegem? Nu ştim”, a declarat Ilie Poenaru, după victoria cu Chindia Târgovişte, scor 3-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Festivalul ''Padina Folk'' va fi pe 15-16 august la Peştera

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, va organiza, în zilele de 15 şi 16 august 2019, un eveniment la înălţime: Festivalul „Padina Folk”. Iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate se vor bucura de întâlnirea cu artişti îndrăgiţi, într-un cadru natural deosebit, în zona Telecabina Peştera din […]