Published On: joi, ian. 10th, 2019

Victor Ponta va deschide lista Pro România pentru alegerile europarlamentare

„Candidaţii noştri (pentru alegerile europarlamentare n.n) trebuie să îndeplinească câteva condiţii foarte clare. Să ştie nu doar limba română ci şi engleza, franceza. Să aibă experienţă în activitatea europarlamentară, pentru că cei trei, patru, cinci colegi ai noştri care vor merge în Parlamentul European vreau să aibă rezultate, să folosească experienţa pe care au acumulat-o. Eu voi fi primul loc pe listă, pentru a arăta în primul rând faptul că îi legitimez pe toţi candidaţii şi în al doilea rând să folosesc notorietatea pe care o am şi care vreau să fie, în timp, evident şi prin muncă, egală cu a Pro România”, a declarat fostul premier Victor Ponta, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o în această dupăamiază la Târgovişte.
Legat de agenda parlamentară, liderul Pro România s-a declarat nemulţumit de măsurile de austeritate dispuse de guvern şi a precizat că cei 15 senatori şi deputaţi ai partidului au pregătit mai multe amendamente pentru a corecta proiectul Legii Bugetului: „Suntem extrem de deranjaţi de faptul că, de la 1 ianuarie, au fost îngheţate toate pensiile şi toate sporurile, salariile. Vă aduceţi aminte când tot spunea Dragnea de programul din 2016. Eu am susţinut programul de guvernare din 2016. Dacă îmi arătaţi unde scrie că se îngheaţă pensiile, salariile, îl mănânc, ca să zic aşa.”
Împreună cu Victor Ponta au venit la Târgovişte Daniel Constantin, membru fondator şi coordonator al Pro România şi europarlamentarul Laurenţiu Rebega, vizita incluzând şi o întâlnire cu reprezentanţi ai organizaţiei judeţene condusă de Georgică Dumitru.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>