Victor Ponta, preşedintele Pro România, vizită prelungită în Dâmboviţa

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a fost ieri în Dâmboviţa, agenda deplasării fiind deosebit de densă. O primă etapă s-a consumat la Titu, unde fostul premier, însoţit de Georgică Dumitru, coordonatorul Pro România Dâmboviţa şi senatorul Adrian Ţuţuianu a vizitat doi agenţi economici, furnizori de piese şi subansamble pentru industria auto.
De la Titu, Victor Ponta a ajuns la Băleni, unde a fost întâmpinat de primarul Florea Muşat. După un scurt dialog la primăria acestei renumite comune dâm-boviţene, fostul prim-ministru şi staff-ul Pro România Dâmboviţa au vizitat unul dintre cele mai mari depozite de legume din judeţ, un bun prilej de a afla direct de la investitori şi legumicultori problemele cu care se confruntă acest important sector agricol.
Următoarea oprire a fost la Târgovişte, unde programul a debutat cu vizitarea unuia dintre cei mai mari agenţi economici din industria lemnului. În continuare, Victor Ponta, Georgică Dumitru şi Adrian Ţuţuianu au mers în Piaţa 1 Mai, unde au discutat cu producătorii agricoli şi târgoviştenii aflaţi la cumpărături. Ultimul punct pe agendă a fost întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii Pro România din Judeţul Dâmboviţa, care a avut loc la Clubul Studenţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Calendarul desfăşurării burselor naţionale ale locurilor de muncă în anul 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a anunţat graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfăşura la nivel naţional în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal […]