Published On: mar, nov. 12th, 2019

Victor Piţurcă, foc şi pară pe elevii săi după egalul cu Chindia: „Dacă nu egalam repede la acea fază fixă, puteam să şi pierdem”

nichiduta.ro

După victoria cu Dinamo, Universitatea Craiova s-a împiedicat de nou-promovata Chindia Târgovişte, iar Victor Piţurcă a fost extrem de supărat la final. Fostul selecţioner e convins că echipa sa are probleme la psihic.
„Explicaţia e în teren. Nu marchezi la început, când îţi creezi ocazii, apoi jucăm slab pe alocuri, cu echipa din Târgovişte, aşa se întâmplă. Probabil dacă nu egalam repede la acea fază fixă, puteam să şi pierdem.
Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. E inadmisibil să joci cu om în plus, eşti echipa mai valoroasă şi nici măcar să nu îţi creezi ocazii. Nu e nicio presiune, eu nu o văd. După un joc mai puţin bun, nu neam concentrat aşa cum am făcut-o cu Dinamo. Atunci eram entuziasmat după meci,la antrenamente facem asta, finalizare.
Dacă nu eşti concentrat, poţi să ratezi, cum a făcut Mihăilă, cum a făcut Cosic, singur cu portarul şi aşa mai departe. Le-am spus că e o echipă care munceşte foarte mult şi joacă şi cu sufletul şi asa s-a întâmplat când au avut un om în minus. Aveam aşteptări mult mai mari de la jucătorii mei, dar văd că psihic nu stăm foarte bine. Dacă nu te concentrezi, înseamnă că trebuie să mai lucrăm şi la capitolul ăsta”, a spus Victor Piţurcă la final.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro