Published On: lun, apr. 1st, 2019

Veteranii sărbătoriţi la Jandarmeria Dâmboviţa

nichiduta.ro

Apropierea aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române a oferit bucuria unei revederi cu acei oameni care, de-a lungul carierei militare, au reprezentat cu onoare şi profesionalism Jandarmeria şi au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.
Patru ofiţeri şi trei subofiţeri care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul unităţii au participat la activitatea organizată la sediul Jandarmeriei Dâm-boviţa.
Întâlnirea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care col.(r) Sandu Valentin, preşedintele ANCMRR – Filiala Judeţului Dâmboviţa, a prezentat invitaţilor şi personalului semnificaţia jurământului. Festivitatea a continuat cu ceremonia de depunere a jurământului de către doi subofiţeri şi doi salariaţi civili.
Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgovişte.
La finalul activităţii, inspectorul şef, col. Matei Viorel a înmânat colegilor de Armă, astăzi pensionari diplome aniversare în semn de aleasă preţuire şi recunoştinţă faţă de activitatea desfăşurată, cu prilejul sărbătoririi a 169 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro