Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa

În cadrul unei conferinţe de presă, organizată la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, preşedintele Alexandru Oprea a făcut două anunţuri importante cu privire la două proiecte de interes pentru judeţul Dâmboviţa, respectiv construcţia noului sediu al Registrului Auto Român şi realizarea unei noi investiţii în zona Ulmi.
„Am fost anunţaţi de către Registrul Auto Român că sa finalizat procedura de achiziţie publică şi a fost desemnat un câştigător, pentru obiectivul care va fi realizat pe terenul pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa îl deţine, în zona Unităţii Militare de la Gară, pentru construcţia noului sediu al Registrului Auto Român, filiala Dâmboviţa”, a precizat preşedintele CJD, Alexandru Oprea.
Reamintim faptul că pentru realizarea investiţiei, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Contractul nr. 1530/04.02.2014, a pus la dispoziţia Registrului Auto Român un teren cu suprafaţa de 10.000 m2, amplasat în zona U.M. Gară, limitrofă cu drumul de centură al Muncipiului Târgovişte (actual drum judeţean).
„A doua veste bună este aceea că dimineaţă am avut o întâlnire cu reprezentanţii firmei Kablutronik, care ne-au solicitat sprijinul în demararea procedurilor pentru construcţia unei noi capacităţi industriale, în imediata apropiere a spaţiului pe care deja îl deţin în zona Ulmi. Este vorba despre o investiţie într-o nouă hală, a cărei construcţii sperăm să demareze, în luna octombrie, după obţinerea aprobărilor necesare, urmând ca într-o primă fază aceasta să genereze aproximativ 60 de locuri de muncă, după care, începând de anul viitor, alte 60 de locuri de muncă”, a adăugat preşedintele Alexandru Oprea.
Prin eforturile făcute pentru implementarea cu succes a acestor proiecte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa îşi îndeplineşte obiectivele asumate, astfel încât judeţul Dâmboviţa să-şi continue dezvoltarea socio-economică importantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PMP înscrie un intelectual de rasă - Theodor Paleologu, în cursa pentru Preşedinţie

Organizaţia PMP Dâmboviţa informează că, duminică, 25 august 2019, în şedinta Colegiului Naţional al PMP, preşedintele Traian Băsescu a prezentat motivele pentru care l-a propus pe Theodor Paleologu drept candidat la alegerile prezidenţiale din partea PMP: „E absolvent de Sorbona, a fost şi în alte şcoli unde nu a reuşit […]