VEŞTI BUNE PENTRU ECHIPELE DIN LIGA A III-A

Mihai ROŞOIU

Întrunit joi, 21 mai 2020, Comitetul de Urgenţă FRF a decis prelungirea termenului de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, precum şi modificarea modalităţii de depunere a respectivelor documente.
Luând în considerare Procedurile de lucru în vederea protejării membrilor afiliaţi şi a angajaţilor FRF, cluburile solicitante vor transmite documentele anterior menţionate prin poştă sau curier în perioada 1 iunie – 5 iunie 2020. Pentru evitarea oricărui dubiu vor fi considerate ca fiind depuse în termen toate documentele care au fost predate curierului sau oficiului poştal al expeditorului cel târziu la data de 5 iunie 2020.
Condiţiile de participare la Liga 3, aprobate în Comitetul Executiv al FRF din data de 19 februarie, au menirea să furnizeze o competiţie mai solidă, cu cât mai puţine echipe retrase, să promoveze cluburile cu viziune strategică a performanţei pe termen lung şi să confere o siguranţă financiară jucătorilor şi antrenorilor.
Primul sezon, 2020/2021, va fi unul de tranziţie, motiv pentru care nu vor fi aplicate sancţiuni sportive în cazul în care se va constata că nu se întrunesc condiţiile de participare, ci doar sancţiuni financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBALUL FEMININ NU SE MAI REIA

Prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF din 21 mai 2020, campionatul Ligii 1 de fotbal feminin nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019/2020.Comitetul de Urgenţă din 11 mai 2020 validase îngheţarea tuturor competiţiilor feminine în desfăşurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii 1.Ulterior acestei […]